• hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

 • hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 


 

Als sales in je genen en kennis van duurzame landbouw in je hoofd zit….

Voor het salesteam zoeken we versterking voor de regio Zuid-Nederland. Een Commercieel Teel technisch Adviseur(s) die als partner van de ondernemende boer met specifieke advisering, het teeltrendement weet te verhogen.

 

Over ons                                                                                                                                                   

De Groene Vlieg Bio Control & Diagnostics richt zich op een duurzame beheersing van plagen in de land- en tuinbouw door het toepassen van biologische middelen (steriele insecten, parasieten en predatoren), door het uitvoeren van bodemonderzoek en het waarnemen van plaagorganismen. De resultaten van de onderzoeken vormen de basis voor het geven van teeltadviezen. Hierbij wordt gestreefd naar het toepassen van zo milieuvriendelijk mogelijke methoden.

 De Groene Vlieg Bio Control & Diagnostics werkt in heel Nederland en omliggende regio’s, bij zowel klanten met een 'gangbare' als een 'biologische' bedrijfsvoering. De diensten worden persoonlijk aangeboden en begeleid door ons salesteam, met aandacht voor individuele wensen.

Ons salesteam bestaat uit 9 adviseurs waarbij eenieder een eigen regio heeft. Voor versterking zijn we op zoek naar commercieel teelt technisch adviseurs voor de regio zuidwest Nederland en zuidoost Nederland

 

De functie

Als commercieel teelt technisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelt technisch te analyseren, brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren. Hiervoor beschik je over gedegen kennis van al onze producten en services die je op enthousiaste wijze wilt delen met onze klanten.

 

We vragen van jou

Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een HBO werk- en denkniveau, je voelt je thuis in dynamische land- en tuinbouw zodat je een gelijkwaardige gesprekspartner bent van onze boeren, telers en andere klanten. Daarnaast beheers je de Nederlandse en evt Duitse taal. Belangrijker nog zijn je persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om van de functie een succes te maken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent probleemoplossend, initiatiefrijk en creatief, je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over commerciële vaardigheden. 

 

Wat je van ons mag verwachten

We bieden je 

 • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast contract. 
 • Een jong team met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • Een veelzijdige werkkring met veel externe contacten.
 • Een collegiaal team, gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling.
 • Een marktconform salaris.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bianca Kammer, tel. 0593 – 582 809 of email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hier kun je tevens je motivatie en CV naar mailen.

 


 

monsternemer zzp-er

HLB research and consultancy in agriculture is een onafhankelijk kennisinstituut dat plant- en bodemgezondheid centraal stelt. HLB heeft zich gespecialiseerd in toegepast wetenschappelijk onderzoek, diagnose van grond- en gewasmonsters en praktische advisering. HLB is daarbij sterk gericht op het leveren van nieuwe, praktische kennis aan de gehele agro-keten. HLB BV maakt onderdeel uit van de HLB groep waaronder tevens de Groene Vlieg Bio Diagnostics te Dronten en de groene Vlieg Bio Control te Nieuwe Tonge ressorteren. Deze ondernemingen zijn gericht op geleide beheersing van (bodem)ziekten en plagen. In totaal zijn ruim 130 mensen werkzaam in de HLB groep.

 

In ons HLB team werken ruim 30 enthousiaste vrouwen en mannen. De mix van wetenschappers, praktijkonderzoekers, teeltbegeleiders en adviseurs, proefvelddienst en laboratoriummedewerkers staat borg voor een intensieve uitwisseling van kennis. Wetenschap staat bij ons zogezegd met beide benen in de praktijk.

 

De functie

Met ingang van begin oktober zijn wij op zoek naar monsternemers in de regio Drenthe en zuidoost Groningen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het uitmeten van een perceel,  het met de hand nemen van grondmonsters, het maken van een schets en het vastleggen van gegevens in een GPS-applicatie. Ook een goed contact onderhouden met de teler behoort tot de taken. Betaling geschiedt via stukloon en de werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden  in de periode oktober t/m december.

 

Functie eisen

Wij verwachten

 • Bekend met de agrarische sector en het gebied 
 • Communicatief en administratief vaardig
 • In het bezit van een eigen auto
 • Mogelijkheid tot het versturen van een factuur
 • Ervaring met het gebruik van GPS-systemen is een pré

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marleen van de Griend, tel. 06 5517 6351 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Laatste Tweets

HLBbv We zijn aanwezig op de open dag bij Mts Gesink! https://t.co/PgcMLieViX
HLBbv Vandaag in Duitsland voor een presentatie over HLB en innovatieve digitale diensten. https://t.co/GTvyJZYZ6g
HLBbv RT @WURkompas_kb: Zeefgrond makkelijke bron verspreiding aardappelziektes | Video over de #inundatie proef op WUR locatie 't Kompas. Opname…
Multithumb found errors on this page:

Could not create image: /home/hlb/domains/hlbbv.nl/public_html/cache/multithumb_thumbs/b_750_750_0_00_images_bluearrow.png. Check if you have write permissions in /home/hlb/domains/hlbbv.nl/public_html/cache/multihumb_thumbs/


Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief

 

Bekijk hier het nieuwsbrief archief

 

hurdur

© 2012 - Designed by CommPro Automatisering
 HLB - research and consultancy in agriculture