• hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

 • hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 Commercieel Teelt Technisch Adviseur

Voor ons Sales-team zoeken wij versterking voor de regio's Noord Nederland en Zuid Nederland.

Draag jij duurzame landbouw een warm hart toe en vind je sales en marketing een geweldig vak, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Als commercieel teelt technisch adviseur ben je partner van de ondernemende boer en weet je met specifieke advisering, het teeltrendement te verhogen.

 

Over ons

De Groene Vlieg Bio Control B.V & de Groene Vlieg Bio Diagnostics B.V. richten zich op een duurzame beheersing van plagen in de landbouw door het toepassen van biologische middelen (steriele insecten, parasieten en predatoren), door het uitvoeren van bodemonderzoek en het waarnemen van plaagorganismen. De resultaten van de onderzoeken vormen de basis voor het geven van teeltadviezen. Hierbij wordt gestreefd naar het toepassen van zo milieuvriendelijk mogelijke methoden.

De Groene Vlieg Bio Control B.V. & De Groenste Vlieg Bio Diagnostics B.V. werken in heel Nederland en in de omliggende regio's, bij zowel klanten met een 'gangbare' als een 'biologische' bedrijfsvoering. De diensten worden persoonlijk aangeboden en begeleid door ons salesteam, met aandacht voor individuele wensen.

 

 

De Functie

Als commercieel teelt technisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelt technisch te analyseren, je brengt risico's hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendemet verbeteren. Hiervoor beschik je over gedegen kennis van al onze producten en services die je op enthousiaste wijze wilt delen met onze klanten.

 

Wij vragen van jou

Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een HBO werk- en denkniveau, je voelt je thuis in de dynamische land- en tuinbouw, zodat je een gelijkwaardige gesprekspartner bent van onze boeren, telers en klanten. Daarnaast beheers je de Nederlandse en eventueel Duitse taal. Belandrijker nog zijn je persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om van de functie een succes te maken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent probleemoplossend, initiatiefrijk en creatief, je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over commerciële vaardigheden.

 

Wat mag je van ons verwachten

We bieden jou:

     -    Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast contract.

     -    Een jong team met veel ruimte voor eigen inbreng.

     -    Een veelzijdige werkkring met veel externe contacten.

     -    Een collegiaal team, gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling.

     -    Een marktconform salaris.

 

Informatie & sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Bianca Kammer (tel. 0593-582828) of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Jouw motivatieen CV kun je tot uiterlijk 20 november mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

monsternemer zzp-er

HLB research and consultancy in agriculture is een onafhankelijk kennisinstituut dat plant- en bodemgezondheid centraal stelt. HLB heeft zich gespecialiseerd in toegepast wetenschappelijk onderzoek, diagnose van grond- en gewasmonsters en praktische advisering. HLB is daarbij sterk gericht op het leveren van nieuwe, praktische kennis aan de gehele agro-keten. HLB BV maakt onderdeel uit van de HLB groep waaronder tevens de Groene Vlieg Bio Diagnostics te Dronten en de groene Vlieg Bio Control te Nieuwe Tonge ressorteren. Deze ondernemingen zijn gericht op geleide beheersing van (bodem)ziekten en plagen. In totaal zijn ruim 130 mensen werkzaam in de HLB groep.

 

In ons HLB team werken ruim 30 enthousiaste vrouwen en mannen. De mix van wetenschappers, praktijkonderzoekers, teeltbegeleiders en adviseurs, proefvelddienst en laboratoriummedewerkers staat borg voor een intensieve uitwisseling van kennis. Wetenschap staat bij ons zogezegd met beide benen in de praktijk.

 

De functie

Met ingang van begin oktober zijn wij op zoek naar monsternemers in de regio Drenthe en zuidoost Groningen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het uitmeten van een perceel,  het met de hand nemen van grondmonsters, het maken van een schets en het vastleggen van gegevens in een GPS-applicatie. Ook een goed contact onderhouden met de teler behoort tot de taken. Betaling geschiedt via stukloon en de werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden  in de periode oktober t/m december.

 

Functie eisen

- Bekend met de agrarische sector en het gebied

- Communicatief en administratief vaardig

- In het bezit van een eigen auto

- Mogelijkheid tot het versturen van een factuur 

- Ervaring met het gebruik van GPS-systemen is een voordeel

 

Een reactie kan telefonisch met Marleen van de Griend, 06-55 17 63 51

 

HLB bv

Kampsweg 27

9418 PD Wijster

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Laatste Tweets

HLBbv RT @SoilCaresWorld: The SoilCares Scanner is now available in Poland! 🇵🇱 Check our special launching offer and pre-order your Scanner packa…
HLBbv RT @SoilCaresWorld: Exciting news! Real-time #soiltesting with SoilCares Scanner is now available in #Poland 🇵🇱 We introduce the Scanner…
HLBbv Presentatie over y-virus op de landelijke pootaardappeldag en het belang van testen en monitoring. https://t.co/bDxYw8mUwE

hurdur

© 2012 - Designed by CommPro Automatisering
 HLB - research and consultancy in agriculture