• hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 • hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

Lab-in-a-Box

product labinabox

 

Een complete, betaalbare en snelle oplossing om on-site uw grond te testen

 

Maak kennis met ons compacte, mobiele laboratorium ontwikkeld om grondmonsters on-site te testen. Daarmee krijg je binnen twee uur een nauwkeurige en volledige bodemanalyse. Het volledige overzicht van de vruchtbaarheid van de grond bestaat uit: 

pH-waarde

Macronutriënten

Micronutriënten en andere parameters

Organisch materiaal

 

De aanbevelingen worden op maat gemaakt door de inzet van: 

Geïntegreerde data,  alle data die worden verzameld met het Lab-in-a-box zijn te integreren in bestaande beheerssystemen.

Advies op maat,  HLB levert op basis van de technologie van SoilCares kalk- en bemestingsadvies op maat.

Grond in kaart brengen, met de GPS-data die het Lab-in-a-box levert, is het mogelijk de benodigde voedingsstoffen op het terrein exact in kaart te brengen.

Creëer een eigen look & feel, u kunt uw eigen merknaam toevoegen aan de rapportages. Gebruik uw eigen producten gebaseerd op een gepersonaliseerd rapport met eigen logo.

 

Zo werkt de grondanalyse

Verzamel een representatief grondmonster, droog en vermaal het grondmonster, meet door de database zijn werk te laten doen, krijg inzicht in de status van de grond en ontvang aanbevelingen op maat.

 

Het Lab-in-a-box is gebaseerd op een wereldwijde kalibratiedatabase. Hierin staat het elektromagnetisch spectrum van grondmonsters uit de hele wereld opgeslagen samen met de natte chemie-kenmerken van de grond. Als er een meeting van een sensor binnenkomt in het Lab-in-a-box, wordt deze met behulp van de kalibratiedatabase omgezet naar de natte chemie-parameters.

 

Gecombineerde bodemanalyse 

Gecombineerde bodemanalyse geeft inzicht in de aaltjesbesmetting en de bemestingstoestand. Lees hier over de voordelen en wat de analyse inhoudt. 

 

 

 

 

 

 

LIABopstelling

 

 Lees hier gebruikerservaringen

 

Laatste Tweets

HLBbv RT @SoilCaresWorld: Happy #WorldFoodDay!🍒🍉🍎 #DYK 95% of our food is directly or indirectly produced on our soils? Healthy #soil means heal…
HLBbv RT @SoilCaresWorld: Nutrient deficiency in #soils impacts people’s health! Fertilizing crops can improve human health #FertilizerDay @Ferti
HLBbv RT @TTjarda: We konden weer los vanmorgen, na alle nattigheid. #HLBbv https://t.co/VMC96Rt94q

 

 

 

 
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering