• hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 • hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

Uitnodiging kennisbijeenkomst

Op dinsdag 27 november organiseert HLB een kennisbijeenkomst.
Graag nodigen wij u uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

 

 

Locatie:   Shortgolf , Rivierduinweg 9 te Swifterbant.  
Datum:    dinsdag 27 november
Tijd:        19.30

 

 

HLB
HLB ontwikkelt voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en past deze toe in de gehele agroketen. Door de unieke combinatie van onderzoek, diagnose en advies hebben we een schat aan data en praktische kennis.

 

Deze kennis vertalen we in praktische producten die een werkelijke meerwaarde geven voor de klant. We zijn gespecialiseerd in onderzoek en herkenning van alle ziekten, plagen en onkruiden in de open teelten zoals akkerbouw, bloembollen, vollegronds-groenten, boomkwekerij en sportvelden. Een belangrijke specialisatie in onze portfolio is onderzoek op het terrein van quarantaine organismen. Dankzij ons professionele quarantainelaboratorium en gegarandeerd kwaliteitssysteem zijn we uniek op dit gebied.

 

Programma
Naar aanleiding van de positieve reacties op de bijeenkomst van afgelopen winter willen we u graag wederom laten delen in onze kennis. Het volgende programma hebben we voor u opgesteld.

 

-                                 AM, een probleem in pootgoed- én   consumptieteelt. Er worden (internationaal) steeds hogere sanitaire eisen gesteld aan consumptie-aardappelen. Wat is het effect hiervan op uw bedrijf.

 

-                                 Stengelaaltjes, een toenemend probleem. Hoe kunt u hiermee omgaan.

 

-                                 LeafSpot, resultaten van 4 jaar onderzoek en praktijkervaringen met Alternaria in aardappelen.

 

 

-                                 Macro-, en micro-elementen. De nieuwste inzichten in bemesting.

 

 

 

Laatste Tweets

HLBbv RT @ejrampen: Aardappels er af. Quad erop. Gelijk de aaltjes situatie in kaart brengen. #boerbewust https://t.co/1VkVa6WUsf
HLBbv RT @SoilCaresWorld: Do you know how to collect a good soil sample? Just follow these five simple steps: https://t.co/RFmt0ZHfSD https://t.c…
HLBbv Veel belangstelling open dag @Avebe_group. https://t.co/Pp4cEAhybV

 

 

 

 
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering