• hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 • hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

HLB dingt mee naar Innovatie Award met PlantCheck

De Eerste Check heet PlantCheck

PlantCheck is een app waarmee u de kennis van experts met u mee het veld in neemt. Het is een handig hulpmiddel bij het stellen van een snelle diagnose van ziekten, plagen en gebreken. Met PlantCheck fotografeert u symptomen op een plant, bol, wortel of stengel van akkerbouw- en bloembolgewassen. De foto wordt met GPS coördinaten, naam, telefoonnummer en mailadres, verstuurd naar HLB. Onze experts geven op basis van de foto een indicatie van het mogelijke probleem.

Met PlantCheck dingt HLB mee naar de Innovatie Award op Potato Europe en brengt hiermee de advisering naar “The Next Level”.

 

 

Next Level Innovation Award
Ook dit jaar wordt er een Innovation Award uitgereikt aan de organisatie met het meest innovatieve en inventieve product of service met tevens een groot marktpotentieel. Een vakbekwame jury onder leiding van Albert Jan Maat, Voorzitter LTO Nederland, zal bepalen wie er met de prijs vandoor gaat. De verdere jury bestaat uit René van Diepen, NAO; Anton Haverkort, WUR en Jaap Delleman, Aardappelwereld.

De organisatie heeft dit jaar maar liefst 21 (!) inzendingen uit binnen en buitenland mogen ontvangen. Dit is 20% meer dan de vorige editie. De innovaties komen uit de gehele aardappelketen en geven aan dat bedrijven op zoek zijn naar The Next Level.

Uitreiking door Staatssecretaris Sharon Dijksma

De Innovation Award wordt op 11 september om 11 uur uitgereikt op PotatoEurope door staatssecretaris Dijksma. De ceremonie zal plaatsvinden in het restaurant van de beurs. De medaillewinnaars worden op 6 september bekend gemaakt.

PotatoEurope 2013 vindt plaats in Emmeloord op 11 en 12 september en telt ondertussen bijna 250 standhouders uit 15 landen. Meer informatie vindt u op www.potatoeurope.com

Laatste Tweets

HLBbv RT @SoilCaresWorld: Happy #WorldFoodDay!🍒🍉🍎 #DYK 95% of our food is directly or indirectly produced on our soils? Healthy #soil means heal…
HLBbv RT @SoilCaresWorld: Nutrient deficiency in #soils impacts people’s health! Fertilizing crops can improve human health #FertilizerDay @Ferti
HLBbv RT @TTjarda: We konden weer los vanmorgen, na alle nattigheid. #HLBbv https://t.co/VMC96Rt94q

 

 

 

 
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering