• hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 • hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

HLB neemt De Groene Vlieg over

HLB BV neemt De Groene Vlieg over


Voor het persbericht, klik hier


Met ingang van deze zomer worden de activiteiten van De Groene Vlieg, met vestigingen in Dronten en Nieuwe Tonge, geïntegreerd in de organisatie van HLB BV in Wijster. Daartoe hebben beide partijen vorige week een intentieverklaring ondertekend.

De beoogde bundeling van kennis en faciliteiten past in het streven van HLB om door te groeien tot een internationale speler op het gebied van bodem- en gewasonderzoek, diagnostiek en advisering.

Na de overname is HLB, die tevens de naam De Groene Vlieg overneemt, de grootste partij op het gebied van biologisch bodemonderzoek en advisering, quarantaineorganismen en Steriele Insecten Techniek in de open teelten.
 
Voor meer informatie over de overname kunt u contact opnemen met Janny Peltjes, directeur HLB BV (06 55 737 513) of Mark Hetsen, interim directeur De Groene Vlieg (06 53 299 303).

Laatste Tweets

HLBbv RT @SoilCaresNL: Mooi! Een uitgebreid artikel op @Boerderij_nl over hoe onze partner @HLBbv ons sensorlab gebruikt om snel & voordelig bode…
HLBbv Lees hier hoe we met @SoilCaresNL variatie in bemestingstoestand binnen percelen in beeld brengen. #npplhttps://t.co/63Tk7B6DPp
HLBbv @ejrampen 👍Tuurlijk!

 

 

 

 
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering