• hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 • hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

Nieuwe toetreders Agrofoodcluster

AgroFoodCluster2Afgelopen week zijn, middels het ondertekenen van de overeenkomsten, twee nieuwe partijen toegetreden tot het Agrofoodcluster. 

HLB BV  is gespecialiseerd in onderzoek en herkenning van alle ziekten, plagen en onkruiden in de open teelten zoals akkerbouw, bloembollen, vollegrondsgroenten, boomkwekerij en sportvelden. Een belangrijke specialisatie is het onderzoek op het terrein van quarantaine organismen. Dankzij een professioneel quarantainelaboratorium en gegarandeerd kwaliteitssysteem is HLB BV uniek op dit gebied. 

De Groene Vlieg Bio Diagnostics richt zich op beheersing van plagen in de land- en tuinbouw door het toepassen van biologische middelen (steriele insecten, parasieten en predatoren), door het uitvoeren van bodemonderzoek en het waarnemen van plaagorganismen. De resultaten van de onderzoeken vormen de basis voor het geven van teeltadviezen. Hierbij wordt gestreefd naar het toepassen van zo milieuvriendelijk mogelijke methoden. 

 

Beide partijen dragen het Agrofoodcluster een warm hart toe en willen meehelpen om de  agribusiness en kennis in Noordoostpolder en daarbuiten te versterken. Een mooie opsteker voor het in september gestarte cluster, wat zich richt op het verspreiden van kennis, aanjagen van innovatie en het creëren van business. 

 

Door het toetreden van HLB BV en de Groene Vlieg Bio Diagnostics wordt het cluster verbreed en ontstaat er een solide groep van deelnemers die (inter)nationaal recht van spreken heeft. 

 

 AgroFoodCluster3

 Op de foto van links naar rechts; Janny Peltjes (HLB BV / De Groene Vlieg Bio Diagnostics), Gerard van Tilburg en Anne Dijk (Agrofoodcluster).

 

AFC-NOP-logo-groot

Laatste Tweets

HLBbv @ejrampen 👍Tuurlijk!
HLBbv RT @SoilCaresNL: Mooi! Een uitgebreid artikel op @Boerderij_nl over hoe onze partner @HLBbv ons sensorlab gebruikt om snel & voordelig bode…
HLBbv Nog mogelijkheden voor ondernemers voor AM begeleiding of bemestingadvies! Tot 15 December is indienen nog mogelijk. https://t.co/wrLebn2S3C

 

 

 

 
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering