• hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

 • hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

Vacatures

 

HLB research and consultancy in agriculture is een onafhankelijk kennisinstituut dat plant- en bodemgezondheid centraal stelt. HLB heeft zich gespecialiseerd in toegepast wetenschappelijk onderzoek, diagnose van grond- en gewasmonsters en praktische advisering. HLB is daarbij sterk gericht op het leveren van nieuwe, praktische kennis aan de gehele agro-keten. HLB BV maakt onderdeel uit van de HLB groep waaronder tevens de Groene Vlieg Bio Diagnostics te Dronten en de groene Vlieg Bio Control te Nieuwe Tonge ressorteren. Deze ondernemingen zijn gericht op geleide beheersing van (bodem)ziekten en plagen. In totaal zijn ruim 130 mensen werkzaam in de HLB groep.

 

In ons HLB team werken ruim 30 enthousiaste vrouwen en mannen. De mix van wetenschappers, praktijkonderzoekers, teeltbegeleiders en adviseurs, proefvelddienst en laboratoriummedewerkers staat borg voor een intensieve uitwisseling van kennis. Wetenschap staat bij ons zogezegd met beide benen in de praktijk.

 

Monsternemer (ZZP-er) 

Met ingang van begin oktober zijn wij op zoek naar monsternemers in de regio Drenthe en zuidoost Groningen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het uitmeten van een perceel,  het met de hand nemen van grondmonsters, het maken van een schets en het vastleggen van gegevens in een GPS-applicatie. Ook een goed contact onderhouden met de teler behoort tot de taken. Betaling geschiedt via stukloon en de werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden  in de periode oktober t/m december.

 

Functie-eisen:

- Bekend met de agrarische sector en het gebied

- Communicatief en administratief vaardig

- In het bezit van een eigen auto

- Mogelijkheid tot het versturen van een factuur 

- Ervaring met het gebruik van GPS-systemen is een voordeel

 

Een reactie kan telefonisch met Marleen van de Griend, 06-55 17 63 51

 

HLB bv

Kampsweg 27

9418 PD Wijster

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Laatste Tweets

HLBbv RT @SoilCaresWorld: Happy #WorldFoodDay!🍒🍉🍎 #DYK 95% of our food is directly or indirectly produced on our soils? Healthy #soil means heal…
HLBbv RT @SoilCaresWorld: Nutrient deficiency in #soils impacts people’s health! Fertilizing crops can improve human health #FertilizerDay @Ferti
HLBbv RT @TTjarda: We konden weer los vanmorgen, na alle nattigheid. #HLBbv https://t.co/VMC96Rt94q

 

 

 

 

hurdur

© 2012 - Designed by CommPro Automatisering
 HLB - research and consultancy in agriculture