ATH en Potato Europe

mail
      logoBioC D2                            logo HLB zw

SFP

 

 

HLB/de Groene Vlieg Bio Diagnostics/Bio Control nodigen u van harte uit op de Agro Techniek Holland van 7 t/m 10 september te Biddinghuizen. We zijn te vinden in het Smart Farming Paviljoen, waar we u graag de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van precisie landbouw laten zien.

 

Digitalisering

We tonen innovaties op het gebied van bemestingsanalyses en plaats specifieke bemesting; “het nieuwe bemesten” op basis van intensieve bemonsteringstechniek.

Een andere nieuwe ontwikkeling is de digitale herkenning van de wortelvlieg op basis van beeldherkenning. Daarmee zal de advisering voor de teler in de toekomst nog sneller en efficiënter kunnen zijn.

LeafSpot diagnosesysteem

LeafSpot1LeafSpot is het innovatieve diagnosesysteem om ziekten en gebreken in aardappel-gewassen snel te herkennen. De teler ontvangt vrijwel direct de diagnose met een specifiek advies. Na het invoeren van de juiste gegevens worden foto’s met de LeafSpot app verstuurd naar HLB. Hier worden de bladvlekken automatisch geanalyseerd met de specifiek ontwikkelde software op specifieke eigenschappen. Hiermee wordt een betrouwbaarheid behaald van ruim 98%. Uit de LeafSpot resultaten van de afgelopen jaren blijkt dat de teelt vooruit geholpen wordt door meer inzicht te geven in de verscheidenheid aan bladvlekken en de gerichte bestrijding daarvan. Dit resulteert in beter getimede bespuitingen, minder gebruik van werkzame stof, een duurzame teelt en hogere opbrengsten tegen lagere kosten.

 

PE2016

 

Op 14 en 15 september zijn we aanwezig op Potato Europe, Villers-Saint-Christophe (Aisne, Frankrijk). Ook hier tonen we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bemonstering, advies en digitale diensten. We staan in het NL-paviljoen, stand C24-30.

HLB geeft vrijkaarten weg.

HLB geeft 50 vrijkaarten weg voor gratis toegang. Wanneer u via registration@hlbbv.nl uw naam, adres en woonplaats achterlaat en in het onderwerp aangeeft dat het om de vrijkaarten Potato Europe gaat, dan ontvangen de eerste 50 reacties deze vrijkaart.

 

 

--
- message
--
Powered by AcyMailing