• hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

 • hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

Als Sales in je genen en kennis van duurzame landbouw in je hoofd zit…..

Logo Bio D nieuw 25                  

Voor het Salesteam zoeken we versterking voor zowel de regio Zuid-Nederland als regio Flevoland: Commercieel Teelttechnisch Adviseur(s) die als partner van de ondernemende boer met specifieke advisering het teeltrendement weet te verhogen.

 

Over ons                                                                                                                                                   

De Groene Vlieg Bio Control & Diagnostics richt zich op een duurzame beheersing van plagen in de land- en tuinbouw door het toepassen van biologische middelen (steriele insecten, parasieten en predatoren), door het uitvoeren van bodemonderzoek en het waarnemen van plaagorganismen. De resultaten van de onderzoeken vormen de basis voor het geven van teeltadviezen. Hierbij wordt gestreefd naar het toepassen van zo milieuvriendelijk mogelijke methoden.

 

De Groene Vlieg Bio Control & Diagnostics werkt in heel Nederland en omliggende regio’s, bij zowel klanten met een 'gangbare' als een 'biologische' bedrijfsvoering. De diensten worden persoonlijk aangeboden en begeleid door ons salesteam, met aandacht voor individuele wensen.

 

Ons salesteam bestaat uit 8 adviseurs waarbij eenieder een eigen regio heeft.

Voor versterking zijn we op zoek naar commercieel teelttechnisch adviseurs voor de regio’s Flevoland, Zuid-west en Brabant/Limburg.

 

De functie

Als commercieel teelttechnisch adviseur onderhoud je contacten met potentiële en bestaande relaties. Je bent in staat om goed te luisteren en om teelttechnisch te analyseren, brengt risico’s hiervan in kaart en adviseert in concrete oplossingen die het teeltrendement verbeteren. Hiervoor beschik je over gedegen kennis van al onze producten en services die je op enthousiaste wijze wilt delen met onze klanten.

 

We vragen van jou

Om de functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een HBO werk- en denkniveau, je voelt je thuis in dynamische land- en tuinbouw zodat je een gelijkwaardige gesprekspartner bent van onze boeren, telers en andere klanten. Daarnaast beheers je de Nederlandse en evt Duitse taal. Belangrijker nog zijn je persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om van de functie een succes te maken. Je hebt goede contactuele eigenschappen, bent probleemoplossend, initiatiefrijk en creatief, je hebt doorzettingsvermogen en beschikt over commerciële vaardigheden. 

Voor de regio Flevoland zijn trainees ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

 

Wat je van ons mag verwachten

We bieden je 

Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast contract. 

Een jong team met veel ruimte voor eigen inbreng.

Een veelzijdige werkkring met veel externe contacten.

Een collegiaal team, gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling.

Een marktconform salaris.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Louis Nannes, tel. 06-83991418 of email Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!. Hier kun je tevens je motivatie en CV naar mailen.

 

Laatste Tweets

HLBbv Beworteling Wurzelbildung HLB https://t.co/vEBfbY6SpM via @YouTube
HLBbv RT @TTjarda: Beoordelen op 1,5 m afstand. Als het binnen niet past, dan maar buiten. ⁦@HLBbvhttps://t.co/3wEePXMD7G
HLBbv Gisteravond was de afsluiting van het project PlantValue. Met de relatie tussen #plantgezondheid, #gewaskeuze en (k… https://t.co/kv4C7ywvVJ

 

 

   
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering