• hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

 • hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

De dag begint thuis met een kop koffie en het openen van je mailbox. Je belt een teler naar aanleiding van zijn mail om een afspraak te maken wanneer je langs kunt komen. Je accepteert een uitnodiging voor het salesoverleg van volgende maand, scant wat nieuwsbrieven met info uit de markt en trekt dan je bedrijfsjas aan om aan je eerste klantbezoek van de dag te beginnen. Deze teler heeft de uitslagen van zijn grondmonsters uit ons lab binnen en wil graag advies over het bouwplan. Jouw expertise geeft hem inzicht in de mogelijkheden om zijn teeltrendement te verhogen.

Je gaat die dag ook nog langs bij een klant die dit jaar uien teelt en graag de Steriele Insectentechniek als bestrijding wil gaan gebruiken. Je vertelt over de mogelijkheden, noteert zijn order en gaat weer richting huis. Je belt nog wat collega’s voor overleg en de laatste nieuwtjes. Eenmaal thuis werk je de administratie bij, en je werkdag zit er op voor vandaag!

 

Zie jij zulke werkdagen wel zitten? Spreek jij de taal van de boer, heb je verstand van plant- en bodem (of ben je bereid dit te leren) en zie jij waar kansen in de markt liggen? Lees dan snel verder en ontdek of werken in onze buitendienst bij jou past!

 

Voor ons salesteam zijn wij in Flevoland op zoek naar een

 

Teelttechnisch Adviseur Buitendienst (FT / PT / ZZP)

 

Wat ga je doen?

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor je klanten. Dit zijn telers en organisaties in de agroketen. Jij geeft ze adviezen en verkoopt onze diensten en producten met als doel voor de klant opbrengst- en rendementsverhoging of verduurzaming. Je staat tussen klant en bedrijf in, je bent dus het directe aanspreekpunt. In de winter bezoek je jouw klanten om te adviseren op het gebied van bodemonderzoek. Dit kan gaan over aaltjes en bemesting, vaak gaat het ook over bouwplannen en grondbewerking. Daarnaast neem je het hele insectenverhaal mee. Monitoring is het belangrijkste wapen in de bestrijding van schadelijke insecten zoals de wortelvlieg, trips en de uienvlieg. Als bestrijding van die laatste vlieg adviseer je ook over de inzet van de Steriele Insectentechniek.

In de zomer ben je veel buiten: je gaat percelen langs, legt contacten en adviseert in het veld. Als adviseur sta je ook namens het bedrijf op beurzen of geef je presentaties op scholen of bij klanten.

 

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je kent de boerenwereld, of bent in staat de taal van de sector snel te leren begrijpen
 • Vanzelfsprekend heb je commerciële vaardigheden en kan dit ook laten zien
 • Je kunt goed luisteren en analyseren
 • Je legt makkelijk contact en kunt schakelen tussen verschillende type klanten
 • Je denkt in oplossingen, hebt doorzettingsvermogen en neemt zelf graag initiatief.

 

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een contract voor bepaalde tijd van een jaar met uitzicht op een vast contract. Een ZZP constructie is mogelijk, een Parttime invulling van de functie (bij voorbeeld in combinatie met je eigen agrarische bedrijf) ook.
 • Een jong team met veel ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Een veelzijdige werkkring met veel externe contacten.
 • Een collegiaal team, gericht op kennisontwikkeling en kennisdeling.
 • Een marktconform salaris.

Over ons

De HLB Groep, met de bedrijven HLB en De Groene Vlieg, ontwikkelt voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en past deze toe in de gehele agroketen. We zijn praktisch, betrouwbaar en innovatief. We maken de meest actuele kennis bruikbaar en toepasbaar voor de teler, door onze unieke combinatie van onderzoek, diagnostiek, advies. Met een medewerkermix van ruim 130 onderzoekers, adviseurs, wetenschappers, analisten en veldmedewerkers vormen we een perfecte brug tussen wetenschap en de praktijk.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arjan Hurink, manager Sales en Marketing via telefoonnummer 06-21951107.

Jouw motivatie en C.V. kun je tot uiterlijk 31 maart 2020 mailen naar Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

 

 

Laatste Tweets

HLBbv #teelt #Flevoland #advies Zijn dit termen waar jij alert van wordt? Lees dan snel onze #vacature en reageer! https://t.co/IzKFV0zGil
HLBbv "Kennis hebben, meehelpen om de puzzelstukjes passend te krijgen, een goed netwerk, en vooral goed kunnen communice… https://t.co/vsYwBBq31i
HLBbv Spreek jij de taal van de boer, heb je verstand van #teelt plant en bodem (of en je bereid dat te leren) en zie je… https://t.co/p4GIGsfsxS

 

 

   
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering