• hlb_03

  hlb_03

 • hlb_04

  hlb_04

 • hlb_01

  hlb_01

 • hlb_02

  hlb_02

Geert Horlings van HLB is 22 september 2017 door gedeputeerde Ad Meijer officieel benoemd. Deze adviescommissie gaat de aanvragen voor het Fonds Leefbaarheid beoordelen en zal dan een advies uitbrengen aan Gedeputeerde Staten over het mogelijk toekennen van subsidie uit het fonds. 

 

Over Fonds Leefbaarheid

Het Fonds Leefbaarheid is in het leven geroepen om de sociale binding en de economische ontwikkeling op het platteland te stimuleren. De projecten die gesteund worden door het Leefbaarheid fonds zullen aansluiten bij een of meerdere agendapunten van Vitaal Platteland, namelijk het verwerken van producten op het eigen agrarische erf of het inpassen van natuurwaarden in de landbouw. 

 

Samenstelling 

Ad Meijer is tevreden met de samenstelling van de commissie: "Er is een goede mix tussen mensen met praktische ervaring in het gebied en mensen die de aanvragen kunnen beoordelen op de financiële en inhoudelijke haalbaarheid. De leden zijn: Rolande Kempenaar, Fokke Hoekstra, Marlou Slootman, Peter de Vreede, Jan Swart, Henk Noome, Martine Kruider, Rinkje Tromp en Geert Horlings. De voorzitter is Gert Jan van Tilburg.  Het is nog tot eind oktober 2017 mogelijk om aanvragen voor het Fonds Leefbaarheid in te dienen.

 

v.l.n.r.: Geert Horlings, Fokke Hoekstra, Marlou Slootman, Henk Noome, Gert-Jan van Tilburg, Jan Swart, Martine Kruider, Rolande Kempenaar en Rinkje Tromp. Op de foto ontbreekt Peter de Vreede.

Laatste Tweets

HLBbv Beworteling Wurzelbildung HLB https://t.co/vEBfbY6SpM via @YouTube
HLBbv RT @TTjarda: Beoordelen op 1,5 m afstand. Als het binnen niet past, dan maar buiten. ⁦@HLBbvhttps://t.co/3wEePXMD7G
HLBbv Gisteravond was de afsluiting van het project PlantValue. Met de relatie tussen #plantgezondheid, #gewaskeuze en (k… https://t.co/kv4C7ywvVJ

 

 

   
© 2012 - Designed by CommPro Automatisering